‘American Music Awards’ met Jennifer Lopez live te zien op FOX

In Los Angeles vindt op zondag 22 november de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze American Music Awards plaats in het Microsoft Theater. Superster en glamourqueen Jennifer Lopez verzorgt niet alleen een live optreden, maar voor het eerst neemt ze ook de centrale presentatie voor haar rekening. Tijdens het gala-evenement geven de populairste sterren van het moment een spetterend optreden en worden de meest invloedrijke en iconische artiesten beloond met een award.

In de nacht van zondag op maandag 23 november om 5.00 uur Nederlandse tijd is het drie uur durende muziekspektakel live te zien op FOX


De uitzending wordt live van commentaar voorzien door radio 538-DJ en muziekgoeroe Mark Labrand en Nasrien Cnops, een Vlaamse radio-presentatrice en bekend van het FOX-programma ‘Inside Gamer’. In diverse categorieën zullen prijzen worden uitgereikt. Dit jaar staat Taylor Swift aan kop met maar liefst zes nominaties. The Weeknd en Ed Sheeran volgen met ieder vijf nominaties. Sam Smith, Nicki Minaj, Meghan Trainor en Walk The Moon hebben allen drie keer kans om een beeldje mee naar huis te mogen nemen. Ook Jason Aldean, Chris Brown, Luke Bryan, Drake, Fetty Wap, Florida Georgia Line, Ariana Grande, Maroon 5, Bruno Mars, One Direction, Charlie Puth, Rihanna, Mark Ronson and Wiz Khalifa zijn in de race voor een award van één van de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen.

~ door pietboon op 12/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: