Eurosport lanceert nieuwe Look & Feel

Met de lancering van haar nieuwe merkidentiteit en zendervormgeving daagt Eurosport, aan de hand van de nieuwe tagline ‘Fuel Your Passion’, sportfans uit om hun passie voor sport te delen. Het is het startsein van een veelbelovend nieuw hoofdstuk voor de sportzender die inmiddels volledig onder de vlag van Discovery opereert. Met deze re-branding heet Eurosport voortaan Eurosport 1, Eurosport 2 blijft Eurosport 2.

Logo_Eurosport_RGBDe nieuwe merkidentiteit is vanaf vrijdag 13 november 2015 op zender te zien en wordt onderstreept door de ‘Fuel Your Passion’ tagline. De lancering ervan gaat gepaard met een social media campagne (#sharemypassion) die sportfans aanmoedigt het verhaal achter hun liefde voor een atleet, team of sport te delen.

Het ontwerp stuwt Eurosport ‘volle kracht vooruit’ naar een veelbelovende toekomst. Herkenbaar en onderscheidend, refereert het – met behoud van één der iconische sterren – subtiel aan Eurosport’s verleden als toonbeeld van innovatie en expertise op sportgebied. Begrippen die van oudsher verankerd liggen in Eurosport’s DNA.

Eurosport heeft een gedenkwaardig jaar achter de rug, waarin de recente acquisitie van de exclusieve rechten voor de Olympische Spelen het absolute hoogtepunt was. Die aankoop reflecteert bij uitstek haar missie om sportfans onvergetelijke kijkervaringen te bieden en hen altijd, overal en via elk device te betrekken bij hun favoriete sport.

~ door pietboon op 12/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: