Kandidaten Wie Is De Mol? 2016 op de Dam voorgesteld

Op sensationele wijze zijn vandaag op de Dam in Amsterdam de tien kandidaten van het 16de seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt. Een live-executie door Art Rooijakkers, midden in de hoofdstad van ons land, heeft een eind gemaakt aan maanden van speculeren.

Airen Mylene, Annemieke Schollaardt, Cécile Narinx, Ellie Lust, Klaas van Kruistum, Marjolein Keuning, Remy van Kesteren, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim Hofman vertrekken samen met Art naar de Dominicaanse Republiek en storten zich dit keer in het grote Wie is de Mol? avontuur. Met een mooie nieuwe plek, primetime op zaterdagavond, is de jacht op de Mol te zien vanaf 2 januari op NPO 1.

Art Rooijakkers:

“Na maandenlang zwijgen, ontkennen en soms keihard moeten liegen staan we ineens met alle kandidaten op de Dam. Wat een bijzondere start van het nieuwe seizoen! Afgelopen zomer begon ik aan mijn vijfde seizoen als presentator van Wie is de Mol? Een lustrum. En toch voelde ik, net als de rest van het team, bij de opening weer een frisse, gezonde wedstrijdspanning. Een nieuw land, nieuwe kandidaten, een nieuw seizoen. Nieuw, maar toch vertrouwd. Zo zou ik, met gepaste trots, dit 16e seizoen van Wie is de Mol? willen omschrijven.”

Tien weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

~ door pietboon op 12/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: