AMC original ‘Into the Badlands’ maandag 16 november in première

  

Op maandag 16 november start AMC Moviechannel met de spectaculaire martial arts serie ‘Into the Badlands’. Into the Badlands is een AMC Original serie. De eerste aflevering wordt om 22.00 uur uitgezonden.

Eeuwen geleden ontstond in de nasleep van de vernietiging van de beschaving een nieuwe maatschappij. Het leefgebied van deze maatschappij heet tegenwoordig de Badlands. De Badlands zijn verdeeld over zeven rivaliserende Barons. Elke Baron regeert met ijzeren hand, met de hulp van loyale legers: ‘Clippers’. Deze zogenaamde Clippers zijn legers van getrainde moordenaars.

De meest dodelijke Clipper van de Badlands is Sunny (Daniel Wu) – hij is Regent (Head Clipper) en tevens de meest betrouwbare adviseur van Baron Quinn (Marton Csokas). Al decennia lang, is Quinn onbetwist de Badlands meest krachtige Baron. Echter, het grondgebied van de nieuwste Baron, The Widow (Emily Beecham), is begonnen met het testen van zijn honger naar een gevecht.

Op een dag redt Sunny de tiener M.K. (Aramis Knight), een jongen die een dodelijke hinderlaag heeft overleefd. Sunny ontdekt al snel dat M.K. een duister geheim met zich meedraagt en dat er op zijn leven een hoge premie rust. Samen beginnen ze aan een avontuur dat het verschil tussen chaos en rust voor iedereen in de Badlands gaat brengen.

Bron: Kabelnoord

~ door pietboon op 13/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: