The Bridge III vanaf 21 november op BBC FOUR

Op zaterdag 21 november gaat op BBC FOUR het derde seizoen van de bloedstollend spannende serie The Bridge in première, met twee afleveringen per week.

The Bridge III: vanaf zaterdag 21 november 22:00-0:00 uur op BBC Four


Als specialist van Scandinavische series zond BBC Four eerder al seizoen 1 & 2 van deze hooggewaardeerde misdaadserie uit.

Na het wereldwijde succes van de eerste twee seizoenen kruipt Sofia Helin opnieuw in de huid van de eigenzinnige, doortastende rechercheur Saga Norén in het langverwachte nieuwe seizoen van de grensverleggende serie. Een genomen beslissing maak je niet zomaar ongedaan. Dat beseft Saga Norén nu maar al te goed, al kan ze zich troosten met de gedachte dat ze het juist heeft aangepakt. Wanneer Malmö wordt opgeschrikt door een moord met een Deens slachtoffer, zal Saga de handen opnieuw ineen moeten slaan met de politie van Kopenhagen. Algauw wordt duidelijk dat de moord tot in detail is uitgedacht en dat de moordenaar wilde dat ze het lichaam zouden vinden.

Het begin van een reeks spectaculaire moorden, die steeds persoonlijker lijken te worden voor Saga. Zeker wanneer ze geconfronteerd wordt met haar verleden als haar moeder plotseling voor haar deur staat. De zaak komt zo dichtbij dat de vraag rijst of Saga het onderzoek nog wel kan blijven leiden.

Met een gemiddelde van 1,3 miljoen Zweden die wekelijks aan de buis gekluisterd zaten voor het tweede seizoen, is THE BRIDGE een van de grootste series uit de Zweedse tv-geschiedenis. Ook in Nederland is de Zweeds-Deense hitserie een groot succes. THE BRIDGE werd genomineerd voor een BAFTA award en won de Dagger award voor Best International TV Drama bij de Crime Thriller Awards in de UK in 2013. Wereldwijd inspireerde de bloedstollend spannende serie remakes tussen onder meer de Verenigde Staten en Mexico en tussen Groot-Brittannië en Frankrijk.

Trailer

Twitter Poll

~ door pietboon op 14/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: