Amsterdams Kickboxgala live op Spike

Op vrijdag 4 december viert het kickboksen zijn comeback in Nederland. Na vijf jaar afwezigheid vindt er weer een groot kickboksgala plaats in Amsterdam. Internationale kickbokshelden, waaronder de Nederlandse vechters Nieky Holzken, Murthel Groenhart, Rico Verhoeven en Mosab Amrani, nemen het tijdens GLORY 26 tegen elkaar op in de Amsterdamse RAI.

Spike zendt GLORY 26 op vrijdag 4 december vanaf 22.00 uur live uit. Lucia Rijker en Jeroen Post staan aan de ring en voorzien de gevechten van live commentaar.


Spike zendt de belangrijkste wedstrijden van de avond uit. Nieky Holzken, ook bekend van zijn eigen reality show op RTL5, verdedigt in de hoofdpartij van het laatste GLORY event van dit jaar, zijn wereldtitel (-77kg). Tegenstander is de Amsterdamse Murthel Groenhart; winnaar van het viermanstoernooi van GLORY 25 in Milaan.

In het co-mainevent zet zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven zijn wereldtitel op het spel tegen toernooiwinnaar Benjamin Adegbuyi. Naast deze twee spectaculaire partijen vindt het featherweight (-65kg) viermanstoernooi plaats met de Nederlander Mosab ‘Jaguar’ Amrani; hij geldt op dit moment als #1 in zijn gewichtsklasse.

Maurice Hols, General Manager VIMN Benelux: ‘Dat Nederlandse fans eindelijk weer kunnen genieten van ’s werelds beste kickboksers in de RAI Amsterdam en bij ons op Spike is fantastisch. GLORY is de top-of-the-bill als het gaat om kickboksen en we zijn trots dat Spike naast Bellator MMA nog meer topsport en martial arts kan laten zien aan de doelgroep.’

‘Een toernooi met zoveel Nederlandse namen die vechten om de wereldtitel hoort thuis in Amsterdam. We hebben hard gewerkt om dit plaats te kunnen laten vinden en zijn dan ook positief gestemd over het feit dat Burgermeester van der Laan ons het vertrouwen heeft geschonken de mooie kanten van deze sport te laten zien.’ aldus Bert van der Ryd, Vice President European Events.

GLORY 26 wordt vrijdag 4 december live uitgezonden vanaf 22.00 uur op Spike met live-commentaar van Lucia Rijker en Jeroen Post.

~ door pietboon op 25/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: