Extra afscheids Zwarte Lijst op NPO Radio 6

Van 11 tot en met 18 december is op NPO Radio 6 nog een keer de allerbeste ‘music of black origin’ te horen tijdens een extra afscheidseditie van De Zwarte Lijst. Vanaf vandaag kunnen luisteraars stemmen op de lekkerste soul- en jazznummers. Stemmen kan tot en met 10 december op de website van NPO Radio 6.

Na het draaien van de nummer 1 op 18 december sluit NPO Radio 6 De Zwarte Lijst af met een dampende afterparty in Hotel Arena in Amsterdam. Op de afterparty draaien NPO Radio 6-dj’s Vincent Gerhardt, Jaap Brienen, Corné Klijn en Eric van Holland de lekkerste platen uit De Zwarte Lijst. Luisteraars kunnen kaarten winnen voor de afterparty.

Zoals het er nu naar uitziet gaat NPO Radio 6 in 2016 verder als NPO Soul & Jazz. Zonder dagprogramma’s en elke avond een live-programma. NPO Soul & Jazz is op dezelfde frequenties als het huidige Radio 6 te beluisteren via DAB+, de kabel, online en via de app. 

De Zwarte Lijst is in 2016 van 18 tot en met 25 maart op NPO Soul & Jazz te horen.

~ door pietboon op 26/11/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: