Laatste seizoen ‘Divorce’ eerder te zien bij Videoland

The boys are back in town! Nog één keer komen de drie losbandige vrijgezellen terug in het vierde seizoen van de hitserie ‘Divorce’, en verwelkomen ze tevens twee nieuwe vrouwen op de set.

Vanaf 8 december zijn alle afleveringen exclusief vooruit te kijken voor abonnees van Videoland, een maand eerder dan op televisie. Vanaf zondag 3 januari 2016 wordt de serie wekelijks uitgezonden bij RTL 4.


Na bijna een jaar zijn Boudewijn (Jeroen Spitzenberger), Joris (Waldermar Torenstra) en David (Dirk Zeelenberg) eindelijk weer terug. Aan het einde van seizoen drie bleven de mannen behoorlijk gehavend achter: Keert Joyce nog terug uit Griekenland met Joris’ kinderen? Komt Boudewijn toch nog samen met zijn Sophie? Sluiten David en Tamar vrede? Deze en andere vragen worden beantwoord in het vierde seizoen van de succesvolle dramaserie.

Bovendien maken twee nieuwe vrouwen hun opwachting in de serie: Karina Smulders (o.a. ‘Bride Flight’ en ‘Familie Kruys’) die als Bibi onweerstaanbaar is voor alle mannen, en Sandra Mattie (o.a. ‘De Fractie’ en ‘De Verbouwing’) die als Selly valt voor de zachte verzorgende kant van David.

Alle 12 afleveringen van seizoen vier zijn vanaf dinsdag 8 december te zien bij Videoland, naast seizoen 1 t/m 3. Vanaf zondag 3 januari zijn de heren wekelijks te zien bij RTL 4.

~ door pietboon op 01/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: