Videoland lanceert app voor Apple TV

Abonnementsdienst Videoland lanceert één van de eerste apps voor de nieuwe generatie Apple TV in Nederland. Vanaf 1 december zijn series en films voor Videoland abonnees te zien op de nieuwe Apple TV.

Door een Apple TV aan te sluiten, is het mogelijk om films, series, video’s, foto’s en muziek te streamen naar een TV. Vanaf de 4e generatie Apple TV is het ook mogelijk om direct op Apple TV diensten te downloaden als app. Naast internationale apps als YouTube, Flickr en iTunes, is Videoland nu één van de eerste diensten die vanuit Nederland beschikbaar is.

Abonnees kunnen direct vanaf hun Apple TV series en films starten uit de vele inspiratielijsten of hun favoriet opzoeken. Komende weken worden ook de iOS apps voorzien van AirPlay, waardoor gebruikers van oudere Apple TV’s ook series en films van Videoland kunnen streamen naar hun TV. Videoland is naast Apple TV ook beschikbaar via Chromecast, waarmee eveneens series en films gestreamd kunnen worden vanaf mobiel en tablet naar de TV. Videoland is bovendien beschikbaar op PC/laptop, mobiel en tablet (Android en iOS), smart TV, PlayStation en via de settopboxen van verschillende TV providers.

Videoland is in november 2015 compleet vernieuwd. Het videoplatform heeft een nieuw design gekregen en is alleen toegankelijk voor abonnees. Met overzichtelijke inspiratielijsten kunnen gebruikers nog beter kiezen uit het grootste aanbod series en films in Nederland.

~ door pietboon op 02/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: