Veel tennis in januari op Eurosport

In januari kunnen tennisfans drie weken vol tennis verwachten bij Eurosport. Vanaf maandag 4 januari opent Eurosport het tennisseizoen met het ATP toernooi van Doha, en vanaf maandag 18 januari twee weken lang het Australian Open Grand Slam toernooi. Eurosport blijft een mooie tenniszender met naast de Australian Open, Roland Garros en US Open ook 8 andere ATP en WTA toernooien.

Het Qatar ExxonMobil Open in Doha (Qatar) is een officieel ‘ATP World Tour 250 Series’ toernooi en vormt voor veel toptennissers de seizoensopening. Een prima aftrap, met meer dan 1,2 miljoen Amerikaanse dollars aan prijzengeld. Het toernooi wordt gespeeld op een harde ondergrond en is daarmee ook gelijk een belangrijk voorbereidingstoernooi voor het Australian Open, dat een week later van start gaat. Vorig jaar won David Ferrer de finale van Thomas Berdych.

Voor de eerste Grand Slam van het jaar, het Australian Open, reizen we af naar het zonovergoten Melbourne. Daar verdedigen vanaf maandag 18 januari Novak Djokovic en Serena Williams hun titels van 2015. Het toernooi is live te zien op Eurosport en onder meer Mariëtte Pakker, Kristie Boogert, Marc de Hous, Carlo Wilmots en Abe Kuijl verzorgen het commentaar. Aan het begin van elke avond zendt Eurosport 1 het populaire – en door 3-voudig winnaar Mats Wilander gepresenteerde – Game, Set & Mats uit. Met analyses, interviews en reportages. Op de Eurosport Player zijn zelfs wedstrijden van meerdere banen tegelijkertijd te bekijken.

~ door pietboon op 03/12/2015.

Eén reactie to “Veel tennis in januari op Eurosport”

  1. Goedenavond.
    Ik zal o zo graag willen weten. Waarom
    Mariette pakker zo akelig commentaar geeft bij tennis wedstrijden
    Krijg bij haar altijd het gevoel dat ik n klein ben en tennis les krijg
    Christie boogerd.en manta zijn heerlijke verslaggevers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: