Unieke documentaire Tom Coronel ‘Dakar, I Love It, I Hate It’ te zien bij RTL 7

Dakar is de ultieme beproeving van mens en machine, alles heeft te maken met doorzettingsvermogen en dat verhaal vertelt de documentaire ‘Dakar, I Love It, I Hate It’. Zonder het te beseffen maakt Tom Coronel in januari 2015 zoveel indrukwekkende beelden dat deze resulteren in een documentaire.

Het ongelofelijke verhaal is op 14 december om 22.40 uur te zien bij RTL 7.


Speciaal voor RTL 7 reist de altijd positieve Coronel af naar Zuid-Amerika. Zijn doel: met een camera vanuit de rally het verhaal vastleggen van de Nederlandse deelnemers, van dichtbij meemaken welke problemen en uitdagingen ze onderweg tegenkomen. Tijdens de tweede etappe van de Dakar Rally van 2015 komt Coronel echter zelf in de problemen. Vanaf dat moment ontvouwt zich een verhaal vol rampspoed, tegenslag en emoties. Hij slaat zelfs met zijn buggy over de kop maar weet met alle mogelijke tegenslag toch de finish te halen. Ondanks de rollercoaster waarin Tom Coronel terecht komt blijft hij alles vastleggen.

Het videodocument geeft op unieke wijze de emoties en trotsering van de Dakar Rally weer, nooit eerder kwam een camera zo dicht bij het werkelijke gevoel.

“Ik doe dit nooit meer, echt nooit meer”

Tom Coronel: “Ik heb tijdens deze rally echt alles meegemaakt wat je mee zou kunnen maken. Om de een of andere reden bleef ik maar filmen. Achteraf zei ik voor de camera van RTL GP: ik doe dit nooit meer, echt nooit meer. Maar niets is wat het lijkt. Normaal ben ik een man van m’n woord, maar ik maak voor Dakar toch een uitzondering. Deze rally is een verslaving, wat anderen alleen maar zien op televisie, maak je nu echt mee. Het is gewoon de mooiste rally ter wereld en je bent bevoorrecht als je die mag rijden. Ik sta in 2016 toch weer aan de start met mijn 12 minuten oudere broer Tim. Net als in 2015 rijden we beiden individueel in onze zelfgebouwde buggy’s.”

~ door pietboon op 11/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: