500 uur live squash via Eurosport Player

Eurosport en de Professional Squash Association (PSA) zijn een lange termijn partnership overeengekomen. De samenwerking betreft de uitzending van alle SQUASHTV toernooien via Eurosport’s OTT platform Eurosport Player en van de hoogtepunten van de grootste toernooien via haar zenders Eurosport 1 en Eurosport 2.

Op basis van de overeenkomst is de Eurosport Player dus hét nieuwe (online) platform van SQUASHTV. Met ingang van 1 januari 2016 zijn tot en met 2020 alle SQUASHTV toernooien live en exclusief te zien via de Eurosport Player, die daarmee de komende 5 jaar goed is voor ongeveer 500 uur aan live topsquash op jaarbasis.

Daarnaast zal een selectie van hoogtepunten van ’s werelds grootste internationale squashtoernooien de komende 5 jaar te zien zijn op Eurosport 1 en/of Eurosport 2. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld de British Open, de US Open, de PSA World Series Finals en het PSA Wereldkampioenschap.

Bestaande SQUASHTV abonnees krijgen tot het einde van hun abonnement gratis toegang tot de Eurosport Player. Zij krijgen daarmee óók live, on demand en via elk device toegang tot een keur aan topsport events, zoals tennis Grand Slams, de Tour de France, de MotoGP en (in Nederland) de Serie A en Ligue 1.

~ door pietboon op 17/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: