Gloednieuw seizoen ‘The Blacklist’ bij RTL 5

De populaire Amerikaanse serie ‘The Blacklist’ is terug met een gloednieuw derde seizoen. Dit keer zijn de spannende verwikkelingen tussen topcrimineel Raymond ‘Red’ Reddington (James Spader) en FBI agente Elizabeth ‘Liz’ Keen (Megan Boone) te volgen vanaf maandag 4 januari 20:30 uur bij RTL 5.

De zender trakteert de kijker bij de start op een dubbele aflevering.


In het derde seizoen is Elizabeth Keen zelf voortvluchtig. Ze wordt gezocht door de CIA voor de moord op de Amerikaanse minister van justitie. FBI-directeur Harold Cooper (Harry Lennix) en agent Donald Ressler (Diego Klattenhoff) beginnen een massale klopjacht om de op de vlucht geslagen Keen en Reddington op te sporen. Met de FBI op hun hielen wordt Keen volledig ondergedompeld in Red’s criminele wereld. Het wordt een onvoorspelbare reis vol hartslag versnellende actie en bloedstollende spanning, waarin Keen nog altijd hoopt haar eigen verleden boven tafel te krijgen.

~ door pietboon op 17/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: