Terug naar jaren ’80 in nieuwe Comedy Central animatieserie: Moonbeam City

Nieuw op Comedy Central: de absurdistische, retro-futuristische, jaren ’80 politieserie Moonbeam City. Kijk op zondag 20 december om 22.00 uur naar de eerste aflevering van deze nieuwe animatieserie. Moonbeam City draait om de knappe, maar ietwat domme detective Dazzle Novak (met de stem van Rob Lowe) en zijn bazin Pizzaz Miller (met de stem van Elizabeth Banks).

Moonbeam City is vanaf 20 december iedere zondag om 22.00 uur te zien op Comedy Central.


Dazzle Novak is een detective die meer misdaden op zijn geweten heeft dan de criminelen die hij probeert op te sluiten. Zijn schitterende, maar erg autoritaire bazin Pizzaz Miller, wijkt niet van zijn zijde. Novak’s rivaal Rad Cunningham doet er alles aan hem de vernieling in te helpen. Om zijn fluorescerende metropool te beschermen, moet Dazzle Novak samenwerken met politieagente Chrysalis Tate.

Naast de stemmen van Rob Lowe (The West Wing, The Outsiders) en Elizabeth Banks (The Hunger Games, 30 Rock), zijn ook Will Forte (Saturday Night Live, The Last Man On Earth) en Kate Mara (House of Cards, 24) te horen in Moonbeam City. Hoofdrolspeler Rob Lowe werd vorige week beloond met een ster op de Hollywood Walk of Fame.

~ door pietboon op 19/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: