Tweede seizoen Lip Sync Battle dag na VS te zien op Spike

In het nieuwe jaar is iedere vrijdag een gloednieuwe aflevering van Lip Sync Battle te zien zijn op Spike. De afleveringen zijn een dag na uitzending in de VS te zien op de Nederlandse en Belgische televisie.

Lip Sync Battle seizoen 2 is vanaf 8 januari iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op Spike.

Het tweede seizoen trapt af met een speciale aflevering van een uur met daarin Channing Tatum, zijn vrouw Jenna Dewan-Tatum, geweldige optredens, ongelofelijke decors, bizarre kostuums en de queen van alle surprise guests.

Lip Sync Battle is inmiddels een aanstekelijk succes en gaat verder met een tweede seizoen. Er komen optredens voorbij van grote sterren als Kevin Hart, Christina Aguilera, Snoop Dogg, Olivia Munn, Shaquille O’Neal, Hayden Panettiere, Gigi Hadid, Eva Longoria, Chris Paul, Nina Dobrev, Kaley Cuoco, Josh Gad, Cee Lo Green, Joel McHale, Jim Rash en vele anderen. Ook dit seizoen verzorgt entertainment icoon en winnaar van twee Grammy awards LL Cool J de presentatie en wordt hij bijgestaan door model, tv-persoonlijkheid en auteur Chrissy Teigen als co-host. Elke aflevering nemen de kandidaten het tegen elkaar op in een hysterisch playback gevecht.

Tijdens de kerstdagen (25, 26 en 27 december) is er de hele avond een Lip Sync Battle marathon te zien op Spike. Deze begint 25 december om 21.00 uur met de speciale kerstaflevering waarin Seth Rogen, Joseph Gordon Levitt en Anthony Mackie, de cast van de film The Night Before, strijden om de winst. Ook tijdens oudejaarsavond is er van 21.00 uur tot 02.30 een Lip Sync Battle marathon te zien op Spike.

~ door pietboon op 19/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: