Eerste editie Kerst Boksgala op Ziggo Sport

Ziggo Sport gaat het nieuwe Kerst Boksgala uitzenden. Het Kerst Boksgala wordt maandag 21 december in Ahoy gehouden. Voor Ziggo Sport het tweede grote boksevenement op de nieuwe zender, na de strijd om het Wereldkampioenschap zwaargewicht waar de Brit Fury de titelverdediger Klitschko versloeg.

Nouchka Fontijn en Peter Mullenberg, de Olympische kandidaten, zullen in actie komen tegen sterke tegenstanders en ook de andere leden van de nationale selectie, Roy Korving, Enrico Lacruz, Max van der Pas en Wouter Djokic nemen deel.

Het evenement maakt gebruik van de circuspiste, een unieke ambiance voor maximaal 3000 toeschouwers. Met dit gala wil de Nederlandse boksbond een nieuwe jaarlijkse traditie aan het eind van het jaar in het leven roepen

~ door pietboon op 21/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: