Tweede seizoen Scorpion vanaf 17 januari bij Veronica

  Op zondag 17 januari start het tweede seizoen van de Amerikaanse topserie Scorpion bij Veronica. De serie is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en gaat over de jonge, excentrieke genie Walter O’Brien (Elyes Gabel). Met zijn zelf samengestelde team van geniale vrienden lost hij allerlei complexe hightech bedreigingen op.

Scorpion, seizoen 2
Vanaf zondag 17 januari wekelijks om 20.30 uur bij Veronica, beginnend met een dubbele aflevering.


Zo probeert het team in het tweede seizoen een ramp met een Russische satelliet die op de aarde afstevent te voorkomen en proberen ze een gesaboteerde op hol geslagen metro onder controle te krijgen. Het tweede seizoen van Scorpion wordt afgetrapt met een dubbele aflevering.

Professor Walter O’Brien (Elyes Gabel, onder andere bekend van World War Z en Game of Thrones) beschikt over één van de hoogst gemeten IQ’s ter wereld. Onder de naam ‘Scorpion’ zet deze excentrieke genie zijn eigen team van meesterbreinen op, bestaande uit gedragsdeskundige Toby Curtis, mechanisch specialist Happy Quinn en goeroe van de statistieken Sylvester Dodd. Deze vier briljante nerds vormen samen een apart maar hecht clubje. Samen beschermen zij hun medemens tegen ingewikkelde gevaren met de nieuwste technologieën.

De hitserie is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Walter O’Brien bestaat echt. Er wordt beweerd dat hij zo slim is dat hij NASA heeft weten te hacken toen hij pas 13 jaar was. Walters naam als hacker is ‘Scorpion’, waar de naam van de serie vandaan komt. Ook het bedrijf ‘Scorpion’ in de serie is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het bedrijf bestaat echt onder de naam ‘Scorpion Computer Services’ en is eigendom van Walter O’Brien.

~ door pietboon op 21/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: