Europees kampioenschap Futsal vanaf 2 februari op Eurosport

Van dinsdag 2 tot en met zaterdag 13 februari wordt in Belgrado (Servië) het Europees kampioenschap futsal gespeeld. Futsal is de snelle en spectaculaire indoor voetbalvariant, met teams van 5 spelers, wedstrijden van 2 x 25 minuten en een zogenaamde ‘plofbal’: een (maatje 4) voetbal met aanzienlijk minder stuiterkracht dan een gewone voetbal.

De deelnemende landen, waaronder Portugal, Italië en regerend Europees kampioen Spanje, nemen het in 4 poules van 3 teams tegen elkaar op om een plek in de kwartfinales en natuurlijk, uiteindelijk, de finale op zaterdag 13 februari.

~ door pietboon op 22/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: