Meer internationale programma’s op RTL Z

RTL Z voegt vanaf maandag 4 januari het Engelse realityprogramma ‘Dragon’s Den’ toe aan de line up, en deze zender wordt meer en meer gevuld met internationale producties. Beginnende ondernemers krijgen hierin de unieke kans hun droom waar te maken door hun plannen te presenteren aan een deskundige jury. Alleen in de allerbeste ideeën zal uiteindelijk geld worden geïnvesteerd.

Dragon’s Den is vanaf maandag 4 januari om 19.30 uur te zien bij RTL Z

Met de komst van ‘Dragon’s Den’ moeten er een aantal aanpassingen in  programmering plaatsvinden. Zo begint ‘Z Today’ op de doordeweekse avond een half uur eerder om 17.30 uur. Dit nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van de dag wordt wisselend gepresenteerd door Peter van Zadelhoff en Roland Koopman en vormt de perfecte overgang tussen de dag- en avondprogrammering van de zender.

Om 18.30 uur is het tijd voor het Amerikaanse realityprogramma ‘Undercover Boss, gevolg door ‘Dragon’s Den’ om 19.30 uur. Om 20.30 uur zendt RTL Z zoals gebruikelijk een inspirerende documentaire uit in ‘Z Doc’, gevolgd door het dagelijks wisselende themaprogramma om 21.30 uur. De doordeweekse avond wordt om 22.00 uur afgesloten met ‘Van Liempt Live’.

 

~ door pietboon op 29/12/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: