Eurosport hervat Serie A met Genoa – Sampdoria

Eurosport 1 is er LIVE bij als vanaf morgenavond de bal weer rolt in de Serie A. De hoogste voetbaldivisie van Italië is deze week de enige Europese topcompetitie met een midweekse speelronde. De uitzending start om 20:35 uur.

Met slechts 6 punten voorsprong op nummer 18 Frosinone moet Sampdoria voorlopig alle zeilen bijzetten om degradatie af te wenden. Genoa’s 17de positie op de ranglijst is zelfs nog nijpender: slechts 2 punten scheiden deze club van de degradatiestreep.

Een dag later, op woensdag 6 januari, zijn vanaf 12:30 uur nog drie wedstrijden uit de Serie A live en exclusief op Eurosport 1 te zien: Udinese – Atalanta, Juventus – Hellas Verona en Napoli – Torino.

De volledige midweekse voetbalprogrammering op Eurosport 1:

Dinsdag 5 januari​
20:00​ Vooruitblik op Speelronde 18
20:45​ Aftrap Genoa – Sampdoria

Woensdag 6 januari​
12:30 ​Udinese – Atalanta
15:00 ​Juventus – Hellas Verona
20:45 ​Napoli – Torino

Het wedstrijdcommentaar bij Genoa – Sampdoria wordt verzorgd door Bob van der Tak. De midweekse wedstrijden op woensdag worden becommentarieerd door respectievelijk Herman Hobert, Robbert Reimering en Thomas Schuurman.

~ door pietboon op 04/01/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: