Gouden Bal verkiezing rechtstreeks op Eurosport

Op maandag 11 januari wordt in het Zwitserse Zürich bekendgemaakt wie zich komend jaar de Beste Voetballer van 2015 mag noemen. Het evenement is vanaf 18:30 uur live en exclusief te zien op Eurosport 1.

Vorig jaar ging de titel – die wordt uitgedeeld door bondscoaches, aanvoerders van de nationale teams en een selectie van sportjournalisten – naar de Portugees Cristiano Ronaldo, spits van Real Madrid. Hij was ook in 2008 en 2013 al de beste.

Lionel Messi, die de edities van 2009, 2010, 2011 en 2012 won, is ook genomineerd. Derde gegadigde voor de ‘Ballon d’Or’ is de Braziliaan Neymar da Silva Santos Júnior, kortweg Neymar. Net als Messi is hij aanvaller van FC Barcelona.

~ door pietboon op 08/01/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: