Zesde seizoen Game of Thrones gaat op 25 april in première bij HBO

Op 8 januari heeft HBO tijdens de TCA (The Television Critics Association) in Los Angeles de startdata voor de nieuwe seizoenen van Game of Thrones, Veep en Silicon Valley aangekondigd. Het zesde seizoen van de mateloos populaire HBO-serie Game of Thrones start op maandag 25 april. Ook het vijfde seizoen van Veep, de komedieserie met in de hoofdrol Julia Louis-Dreyfus, én het derde seizoen van Silicon Valley zullen op 25 april starten. Nieuwe afleveringen zijn gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending bij HBO Nederland te zien.

Game of Thrones is gebaseerd op de populaire boekenreeks A Song of Ice and Fire van auteur George R.R. Martin. In Westeros, een mythisch continent, strijden verschillende adellijke families om de IJzeren Troon en de macht om de Zeven Koninkrijken. Echter, in een tijdperk waarin verraad, lust, intriges en bovennatuurlijke krachten hoogtij vieren, zal hun dodelijke kat-en-muisspel onvoorziene en verreikende gevolgen hebben. Tot overmaat van ramp maakt achter een eeuwenoude, gigantische muur van ijs een kille vijand zich op om het land onder de voet te lopen.

In Game of Thrones, winnaar van 26 (!) Primetime Emmy Awards, zijn de Nederlandse acteurs Carice van Houten en Michiel Huisman te zien.

~ door pietboon op 08/01/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: