Eurosport lanceert Eurosport Player / NBA League Pass bundel

Sportplatform Eurosport heeft een meerjarige deal gesloten op basis waarvan basketbalfans in een groot deel van Europa binnenkort gebruik kunnen maken van een gebundeld aanbod van Eurosport Player en NBA League Pass.


Met een abonnement op deze Eurosport Player / NBA League Pass bundel kunnen abonnees tegen een gereduceerd tarief ’s werelds beste basketbal volgen op mobiel, tablet en PC. De bundel komt een dezer weken beschikbaar voor de consument, dan worden ook de prijzen bekend.

Peter Hutton, CEO van Eurosport:

“Deze samenwerking met de NBA helpt ons om de passie van sportliefhebbers te voeden. We geven hen er indirect toegang mee tot hun favoriete atleten en teams, en tot alle facetten van deze magische competitie.”

De Eurosport Player / NBA League Pass bundel wordt aangeboden in 3 abonnementsvormen:

  • NBA TEAM PASS – één team volgen gedurende het reguliere seizoen
  • NBA LEAGUE PASS – elke wedstrijd, live en on demand, inclusief de NBA All-Star game, de NBA Playoffs en de NBA Finals
  • NBA LEAGUE PASS PREMIUM – alle content van de NBA League Pass plus toegang tot NBA TV Live (met documentaires, studioprogramma’s en de NBA Draft) en de optie om te kiezen tussen uit- en thuiscommentaar

De NBA League Pass biedt basketbalfans in meer dan 200 landen toegang tot bijna 1000 live wedstrijden, de NBA All-Star game, de NBA Playoffs en de NBA Finals, op internet, mobiel en tablet.

De Eurosport Player biedt, naast online kijken naar Eurosport 1 en Eurosport 2, ook extra kanalen bij grote events. Zoals bij de Grand Slams met live coverage van alle wedstrijdbanen en de MotoGP en 24 Uur van Le Mans met on-board camerabeelden.

In Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje is de dienst niet beschikbaar.

~ door pietboon op 11/01/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: