Eurosport Player toont tot 16 banen live van de Australian Open

ESPDe 2016-editie van de Australian Open vindt plaats van 19 januari tot 31 januari. De combinatie van hitte en de beste van vijf sets maken de Australian Open fysiek gezien tot de meest veeleisende Grand Slam voor alle heren en dames die deelnemen.

Met de Eurosport Player mis je geen enkel punt. De Eurosport Player geeft namelijk ook dit jaar weer exclusief live toegang tot alle actie. Volg tot 16 banen rechtstreeks en geniet van een unieke live tv-ervaring met geavanceerde functies op de computer, mobiel, tablet, Smart TV en spelcomputer.

Met de Eurosport Player kan niet alleen rechtstreeks gekeken worden naar een baan van eigen keuze, het geeft ook een tal van aanvullende info. Zo kunnen highlights teruggekeken worden, kan je meldingen aanzetten wanneer een belangrijk punt in een andere wedstrijd gespeeld wordt, en deze direct terug bekijken. Ook worden er real-time statistieken en nieuwsberichten binnen de Player weergegeven.

Hier de 16 banen waarvan er rechtstreekse beelden te kiezen zijn:

 • Rod Laver Arena
 • Margaret Court Arena
 • Hisense Arena
 • Court 2
 • Court 3
 • Court 5
 • Court 6
 • Court 7
 • Court 8
 • Court 10
 • Court 13
 • Court 14
 • Court 15
 • Court 19
 • Court 20
 • Court 22

 

~ door pietboon op 11/01/2016.

Eén reactie to “Eurosport Player toont tot 16 banen live van de Australian Open”

 1. […] Eurosport, dat in Nederland drie en België alle Grand Slam toernooien uitzendt, doet van begin tot eind rechtstreeks verslag van het Australian Open en is daarmee goed voor zo’n 250 uur aan live toptennis. Met de Eurosport Player zijn zelfs de partijen op alle 16 wedstrijdbanen te volgen. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: