Kenny B, Ruth Jacott, Anita Meyer en Ronnie Flex in nieuw seizoen Lekker Nederlands

lekkerNLIn het nieuwe seizoen van Lekker Nederlands krijgen Nick & Simon en JURK! (Dennis van de Ven & Jeroen van Koningsbrugge) hulp van bekende gastartiesten. Niemand minder dan Ronnie Flex, Kenny B, Lange Frans, Ruth Jacott, Anita Meyer, Romy Monteiro, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Yentl en de Boer, Xander de Buisonjé en Martijn Fischer komen langs.

Het tweede seizoen van Lekker Nederlands is vanaf vrijdagavond 5 februari om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Ook in het tweede seizoen van Lekker Nederlands strijden team Nick & Simon en team JURK! tegen elkaar, door eigen hertalingen te maken op bestaande hits. Het programma wordt gepresenteerd door Do. Samen met verschillende gastartiesten proberen zij de meeste punten binnen te halen op gebied van creativiteit en taal.

Jeroen van Koningsbrugge schat zijn kansen voor dit seizoen goed in:

“De meeste lol beleef ik aan het becommentariëren van elkaars nummers. Dennis en ik zijn echte taalpuristen en zoals je begrijpt zet dat Nick & Simon direct al op een achterstand. Wij gaan dit seizoen opnieuw voor de winst!”

~ door pietboon op 27/01/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: