WTA tennis volgend jaar bij FOX Sports

FOX Sports verdubbelt zijn aanbod van toptennis. Met het toevoegen van de volledige WTA Tour bouwt de zender de bestaande tennisprogrammering van de ATP World Tour, inclusief de belangrijke ATP World Tour 1000 en 500 evenementen, en Wimbledon verder uit.

Met de toevoeging van de volledige WTA Tour voor de seizoenen 2017 tot en met 2021 completeert FOX Sports zijn tennisportfolio.
Rob Labree, programmadirecteur FOX Sports:

“Het succes van het tennis op FOX Sports bouwen we nu verder uit met de exclusieve uitzendrechten van de WTA Tour, waarmee we in staat zijn om ook het beste van het vrouwentennis toe te voegen aan onze programmering. Met toegang tot de live verslaggeving van de volledige WTA Tour zien we er naar uit de Nederlandse tennisliefhebbers het beste vrouwentennis te bieden.”

Bruno Rocha, Executive Vice President WTA Media:

“WTA Media is blij met deze samenwerking, vooral gezien het al bestaande, kwalitatieve aanbod van topsport op FOX Sports in Nederland. We kijken uit naar vijf mooie jaren van samenwerking waar beide partijen van zullen profiteren.”

FOX Sports doet live en exclusief verslag van de volledige WTA Tour voor vijf seizoenen, te beginnen in 2017. Elk seizoen bouwt op naar de ‘Road to Singapore’ met als einddoel het ‘BNP Paribas WTA Finals Singapore presented by SC Global’ in Singapore, waar de meest succesvolle speelsters van het jaar strijden om de titel. De overeenkomst met FOX Sports sluit aan bij de start van het nieuwe partnerschap van de WTA met de toonaangevende mediagroep Perform, met de introductie van WTA Media als gevolg. De live mediarechten en productie omvat $ 525 Mln over de periode 2017 – 2026, de grootste in de geschiedenis van vrouwensport.

~ door pietboon op 27/01/2016.

4 Reacties to “WTA tennis volgend jaar bij FOX Sports”

 1. […] tot en met 2020. Naast de verlenging van het ATP World Tour pakket tot en met seizoen 2020, maakte FOX Sports recent al bekend vanaf 2017 ook de volledige WTA Tour toe te voegen aan zijn tennisprogrammering. Het allerbeste in mannen- en vrouwentennis wordt zodoende voor de […]

 2. Theo bakker is helaas bij fox werkzaam als verslaggever. Ik volg het wta tennis meer dan 15 jaar met veel genoegen maar moet helaas melden dat THEO BAKKER in deze tijd bij zijn verslag ontzettend veel irritatie oproept bij heel veel
  kijkers/luisteraars. Het kwam zelfs op een hoogte punt toen zijn irritante manier van verslag DWDD bereikte.
  DWDD JAN MULDER uitte zijn grieven na een saaie wedstrijd en een hoogs irritante verslaggeving. Ik heb 15
  TEEDS uit die tijd opgeslagen, allemaal met de zelfde strekking,: hij praat teveel, oninterrasante teksten die hij voor leest uit tijdschriften, kranten en andere openbare media. Ook al is het muisstil van de spanning in het stadion, hij ratelt maar door en neemt daarmee alle spanning weg bij tv kijkers. In de reklamepauze, welk het
  goede moment voor verslag, is hij stil.
  Wij willen horen hoe de bal welke spot op het racket raakt,
  de stuit van de bal, de reactie van de lijn/stoel scheids-
  rechters, reactie van het publiek, de gespreken tussen speler en coach die daarvoor een mikrofoon draagt, de piep als de bal het net raakt en het mopperen van de spelers etc…
  Dit alles is volkomen uitgesloten bij THEO BAKKER, je hoort alleen hem, met oninterresante irritante teksten die mij de volume knop doet gebruiken richting 0 . en ik dus de essentie, de spanning, de stadion beleving moet missen!!
  ONGEVEER ZEVEN JAAR GELEDEN was er al veel actie op twitter/internet/DWDD TV over dit item.THEO BAKKER ga a.u.b. de paardenrennen verslaan, dan kom je tot je recht.

 3. Tennis is vrij simpel spel en kent slechts twee regels,:
  1 DE BAL MOET OVER HET NETJE.
  2 DE BAL MOET OP OF BINNEN DE LIJNTJES.
  Tennis commentaar:
  1 Tijdens het spel absoluut mondje dicht!! Commentaar in sitdown/rustperiodes.

  Laat dit een les zijn voor de vele zelfbenoemde TENNIS PROFESSOREN.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: