EK Futsal rechtstreeks op Eurosport 1 en 2

Futsal_landscape

Van 2 tot en met 13 februari vindt in Belgrado, Servië, het UEFA EK Futsal plaats, en Eurosport 1 en 2 zenden dit uit. In deze snelle sport zetten de spelers alles op alles en trekken voor hun land de gekste moves uit de kast in de strijd om het eremetaal. Het EK van 2012 viel ten prooi aan Spanje. Wie gaat dat land van de troon stoten?

Futsal is de snelle en spectaculaire indoor voetbalvariant, met teams van 5 spelers, wedstrijden van 2 x 25 minuten en een zogenaamde ‘plofbal’: een maatje 4 voetbal met aanzienlijk minder stuiterkracht dan een gewone voetbal.

De deelnemende landen, waaronder Portugal, Italië en regerend Europees kampioen Spanje, nemen het in 4 poules van 3 teams tegen elkaar op om een plek in de kwartfinales en natuurlijk, uiteindelijk, de finale op zaterdag 13 februari.

~ door pietboon op 30/01/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: