FOX Sports verlengt ATP World Tour tot en met 2020

FOX Sports heeft de overeenkomst met betrekking tot de uitzendrechten van de ATP World Tour verlengd tot en met 2020. Naast de verlenging van het ATP World Tour pakket tot en met seizoen 2020, maakte FOX Sports recent al bekend vanaf 2017 ook de volledige WTA Tour toe te voegen aan zijn tennisprogrammering. Het allerbeste in mannen- en vrouwentennis wordt zodoende voor de Nederlandse fans gecombineerd op een plek, met gedurende het hele jaar live uitzendingen van de belangrijkste toernooien.

Rob Labree, programmadirecteur FOX Sports:

“Met veel plezier en succes hebben we de afgelopen jaren verslag gedaan van de ATP World Tour en we zijn blij om de samenwerking met ATP Media de komende jaren voort te zetten. Aangezien we vanaf 2017 ook de WTA Tour exclusief kunnen brengen is FOX Sports de enige echte thuisbasis voor de tennisliefhebber”.

De ATP World Tour 1000 Series, ATP World Tour 500 en de ATP World Tour Uncovered Magazine vormen het benchmark in de wereldwijde tennisprogrammering. ATP Media, de media-arm van de ATP World Tour, is blij met de samenwerking met FOX Sports in Nederland.

Mark Webster, CEO, ATP Media

“We zijn ervan overtuigd dat FOX Sports de fans zal blijven voorzien met passie, kwaliteit en met de uitstekende productiestandaard die nodig is om de beste mannelijke tennissers op ’s werelds mooiste locaties een podium te bieden.”

Het ATP World Tour pakket omvat alle Masters 1000 en 500 toernooien, evenals de exclusieve uitzending van de climax van het mannenseizoen: de ATP World Tour Finals in Londen. In dit grootste indoor tennisevenement ter wereld strijden de top acht spelers van het seizoen om de laatste titel van het jaar.

~ door pietboon op 30/01/2016.

5 Reacties to “FOX Sports verlengt ATP World Tour tot en met 2020”

  1. I would like to know the time when the match starts: like the final between Djokovic and Nishikori (In Miami 2016)…. I can’t find it….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: