Seizoen 6 “Bob’s Burgers” vanaf zondag op Comedy Central

BB-513_01B_32_tk2-0059_hires2

Op zondag 31 januari gaat om 20.45 uur het nieuwe, zesde seizoen van Bob’s Burgers van start op Comedy Central. In de met een Emmy Award bekroonde tekenfilmserie is het weer genieten van de hilarische familie Bechler.

Bob’s Burgers is vanaf zondag 31 januari wekelijks om 20.45 uur te zien op Comedy Central.

Bob runt samen met zijn vrouw Linda en drie kinderen, Tina, Gene en Louise een hamburgerrestaurant. Ook in het nieuwste seizoen van Bob’s Burgers heeft Bob grootse plannen voor de zaak, maar handelt zijn familie daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en het gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen komt Bob erachter dat hij zijn haar aan het verliezen is. In een golf van nostalgie begint Linda over de kenmerkende snor van Bob en hoe die snor haar hart jaren geleden sneller liet kloppen. Ondertussen hebben de kinderen hun eigen visie over hoe hun ouders elkaar hebben ontmoet.

Voorafgaand aan de première op 31 januari is er vanaf 6.00 uur een marathon te zien met afleveringen uit seizoen 4 en 5.

~ door pietboon op 30/01/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: