Tattoos, rednecks en adrenaline in de nieuwe Spike-programmering

broken-skull-challenge-episode-101-bexv

In februari draait het op Spike om tattoos, rednecks en adrenaline, oftewel entertainment met een scherp randje. Dit zijn de drie nieuwe tv-shows op Spike: Ink Master, Steve Austin’s Broken Skull Challenge en Redneck Island. Een aanvulling op de toch al action packed programmering met onder andere internetsensatie Lip Sync Battle, Catch a Contractor, Gym Rescue, Bellator MMA en Glory.

Spike is dagelijks te zien van 21.00 uur tot en met 02.30 uur ’s nachts. In Nederland bij o.a. KPN op kanaal 13 en bij Ziggo op kanaal 16. In Vlaanderen bij o.a. Telenet op kanaal 31 en bij Proximus op kanaal 134.

Vanaf maandag 1 februari nemen tien tattoo artists het tegen elkaar op in Ink Master. Ze moeten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Wie mag zich de Ink Master noemen en wint $100.000,-? Presentator en jurylid van de show is Jane’s Addiction gitarist Dave Navarro. Andere juryleden zijn onder andere Miami Ink’s Chris Núñez en een van de beste tattoo artists Oliver Peck.

Ink Master, vanaf 1 februari elke maandag t/m donderdag om 22.15 uur

Professioneel worstelaar Steve Austin nodigt vanaf zaterdag 20 februari in zijn programma Steve Austin’s Broken Skull Challenge iedere aflevering acht mannen of vrouwen uit om de strijd met elkaar aan te gaan. In deze reality-wedstrijd worden verschillende, fysiek zware, uitdagingen aangegaan op de ‘Broken Skull Ranch’.

Steve Austin’s Broken Skull Challenge, vanaf 20 februari elke zaterdag en zondag om 21.30 uur

En dit is niet het enige programma waarin Steve Austin deelnemers tot het uiterste laat gaan. Vanaf maandag 15 februari presenteert hij Redneck Island. Een groep kandidaten (zogenaamde ‘rednecks’) strandt op een onbewoond eiland waar ze de strijd met elkaar aangaan om eten en immuniteit in een avontuurlijke en komische reality-wedstrijd.

Redneck Island, vanaf 15 februari elke maandag t/m donderdag om 23.00 uur

 

~ door pietboon op 30/01/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: