Rico ‘The Prince’ Verhoeven verdedigt live op Spike WK titel tijdens GLORY 28

Regerend wereldkampioen Rico ‘The Prince’ Verhoeven verdedigt zaterdag 12 maart live op Spike zijn titel in de zwaargewichtsklasse tijdens GLORY 28. Verhoeven neemt het op tegen de Kroatische Mladen ‘The Scorpion Sting’ Brestovac. Tijdens het event, dat plaatsvindt in AccorHotels Arena in Parijs, wordt gevochten voor maar liefst drie WK-titels. Vanaf 22.00 uur wordt GLORY 28 Parijs live uitgezonden op Spike.

Naast Rico Verhoeven komt ook de Nederlander Murthel Groenhart in actie tegen de Franse Cédric Doumbé. De Belgische Marat Grigorian staat in de ring tegenover Djimé. Ook is de partij Sittichai Sitsongpeenong (TH) vs Davit Kiria (GE) live te zien.

De gevechten uit de Superfight series zijn op vrijdag 25 maart om 22.15 uur te zien op Spike. Met diverse Nederlandse en Belgische vechters op de fightcard. Zo zien we Jason Wilnis (NL) vs Filip Verlinden (BE). En de Nederlands-Marokkaanse vechter Mosab ‘Jaguar’ Amrani, winnaar van het vedergewicht Contender Tournament tijdens GLORY 26 Amsterdam, tegen de de Oekraïner Serhiy Adamchuk.

Als warming up voor GLORY 28 zendt Spike op donderdag 10 maart (00.40 uur) en vrijdag 11 maart (00.35 uur) de Countdown to GLORY 28 uit. Hoor hier het laatste nieuws over GLORY 28 en kom alle ins & outs te weten over de vechters die zaterdag 12 maart in de ring staan.

Spike is te zien van 21.00 uur tot en met 02.30 uur ’s nachts bij o.a. KPN op kanaal 13, en Ziggo op kanaal 16.

~ door pietboon op 03/03/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: