Ziggo Sport pakt F1 groots aan in 2016

ziggosportracing

Het F1 seizoen begint in het weekend van 18 tot en met 20 maart in Melbourne, en in Nederland zijn de races exclusief te zien bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. En dit seizoen pakt Ziggo Sport groter uit, met onder andere naast Olav Mol ook Jack Plooij aanwezig op locatie. Ziggo Sport is sponsor van Max Verstappen, en natuurlijk zullen zijn verrichtingen van nabij gevolgd worden.

Net als vorig jaar is Olav Mol als vast commentator voor alle races op locatie aanwezig. Mol heeft voor aanvang van dit seizoen een nieuw driejarig overeenkomst met Ziggo Sport getekend. Mol zal op locatie bijgestaan worden door Jack Plooij, die vanuit de pits verslag zal gaan doen. In het verleden brachten beide heren ook enkele jaren samen de F1 perikelen in de Nederlandse huiskamers.

Rondom de live uitzending van de races zal er een groter studioprogramma dan vorig jaar worden geproduceerd. Er zal een live publiek aanwezig zijn in de studio, waarbij net als vorig jaar Rob Kamphues de presentatie op zich zal nemen. Ook Robert Doornbos is weer van de partij, hij zal de races van zijn analyses voorzien.

Ziggo Sport, voor Ziggo abonnees gratis in HD te bekijken op kanaal 14, zal alle races rechtstreeks uitzenden. Op Ziggo Sport Totaal en de website van Ziggo Sport kunnen abonnees van de premium zender genieten van vele extra kanalen, zoals de on board camera’s en live pitlane beelden. Net als vorig jaar zullen alle trainingen en kwalificaties rechtstreeks te zien zijn, net als de support races in de GP3 en GP2 klasses.

~ door pietboon op 04/03/2016.

Eén reactie to “Ziggo Sport pakt F1 groots aan in 2016”

  1. […] Lees ook: Ziggo Sport pakt F1 groots aan in 2016 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: