Update: LG eerste smartphone met DAB+

PR_LGStylus2

Vandaag, maandag 14 maart, is in Parijs ’s werelds eerste smartphone met ingebouwde DAB+/DMB gepresenteerd. Het gaat om de LG Stylus 2, en Nederland is één van de eerste landen waar deze nieuwe telefoon beschikbaar komt.

De LG Stylus 2 bevat een DAB+ chipset en een exclusieve app, waardoor de gebruiker direct het gemak heeft van digitale radio op te telefoon. IDAG, een non-profit organisatie die DMB promoot, heeft deze telefoon gekwalificeerd op basis van hun randvoorwaarden en als eerste goedgekeurd.

Juno Cho, CEO van LG Electronics Mobile Communications Company:

“We are taking a proactive approach towards the fast-paced technological shift to digital broadcasting with DAB+ to deliver a new paradigm of experiences through the smartphone. With its large 5.7-inch screen, 1 watt speaker and 3,000mAh removable battery, the LG Stylus 2 is the perfect device to enjoy rich, multimedia content.”

Gunnar Garfors, voorzitter van IDAG:

“We are proud to help introduce a game-changing smartphone with an innovative company like LG. The combination of broadcasting and the internet opens up a vast array of possibilities for the future. Consumers get new functionalities and media companies reach new audiences with more broadcasted free-to-air radio.”

~ door pietboon op 11/03/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: