HbbTV van NPO en SBS nu in het hele Ziggo gebied toegankelijk

Vanaf deze week is HbbTV, in ieder geval op de NPO en SBS zenders, toegankelijk voor alle Ziggo klanten met een geschikte televisie. Tot nu toe was deze dienst alleen voor oud-UPC abonnees toegankelijk.


HbbTV staat voor Hybrid Broadcast Broadband Television. Dit is een open standaard die tv combineert met internetdiensten. Het lineaire digitale tv-signaal dat via satelliet, ether of kabel wordt ontvangen kan zo verrijkt worden met extra informatie.

De dienst is niet te zien via de Horizon of andere decoders.Om van deze dienst gebruik te maken moet het televisie toestel geschikt zijn, de optie in de instellingen geactiveerd zijn en het toestel verbonden zijn met het internet.

~ door pietboon op 15/03/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: