James Franco reist terug in de tijd in mysterie-thriller ‘11.22.63’

  Op 22 november 1963 werden er drie schoten gelost in Dallas. President Kennedy was vermoord en de wereld stond op z’n kop. Maar wat nou als iemand dit moment terug kan draaien? Vanaf maandag 11 april steelt James Franco de show in de sciencefiction thriller ‘11.22.63’. De achtdelige serie, gebaseerd op het boek 11/22/63 van Stephen King, vertelt het verhaal over een 35-jarige Engels leraar genaamd Jake Epping (James Franco), die door middel van tijdreizen de moord op John F. Kennedy probeert te voorkomen. De serie is geproduceerd door J.J. Abrams, Bridget Carpenter en Stephen King.

Vanaf maandag 11 april om 21.30 uur een dubbele première bij FOX.
Daarna iedere maandag om 22.00 uur


Als tijdreizen realiteit zou zijn, was Donald Trump dan ook nu nog in de race om president van Amerika te worden? In ‘11.22.63’ probeert Jake Epping (James Franco) door middel van tijdreizen de moord op John F. Kennedy te voorkomen om de geschiedenis een andere wending te geven. Niet alleen de moordaanslag staat centraal. Het leven in de jaren vijftig en zestig komt ook duidelijk in beeld. Het verhaal neemt de kijker mee naar Texas in de jaren zestig waar Jake onderzoek doet naar de vele mysteries rond de vermeende moordenaar op John F. Kennedy, Lee Harvey Oswald (Daniel Webber). Jake wordt tijdens zijn missie niet alleen geconfronteerd met bedreigingen van Oswald, ook Sadie Dunhill (Sarah Gadon), een mooie bibliothecaris waar hij verliefd op wordt, is een risico.

~ door pietboon op 17/03/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: