Wilders-proces van minuut tot minuut te volgen bij RTL Nieuws en RTL Z

De eerste openbare zitting van proces tegen Geert Wilders is morgen van minuut tot minuutte volgen bij RTL Nieuws en RTL Z.

Ieder uur geeft RTL Z live updates vanuit de rechtszaal. Ook via twitter,een liveblog en een live stream op rtlnieuws.nl en in de RTL Nieuws-apps zijn de gebeurtenissen in de rechtszaal op de voette volgen.

Wilders is zelf aanwezig in de zwaarbeveiligde rechtszaal bij Schiphol.De PVV-voorman wordt vervolgd voor zijn ‘minder minder’-uitspraak van twee jaar geleden.HetOpenbaar Ministerie beschuldigt hem van belediging van een groep mensen op grond van ras en het aanzetten tot discriminatie en haat.

RTL Nieuws publiceert online een uitgebreidespecial met achtergrondinformatie over het proces en een reconstructie van alle gebeurtenissen.

RTL Nieuws: vanaf 07.30 uur achtergronden, updates, liveblog en livestream

Verslaggever Rik Konijnenbelt is voor RTL Nieuws aanwezig bij de zitting en doet in de nieuwsuitzendingen uitgebreid verslag.

RTL Z-verslaggever Ilan Sluis is aanwezig bij de rechtszaal en geeft ieder uur een live update in de nieuwsuitzendingen van RTL Z.

~ door pietboon op 17/03/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: