Ziggo Sport breidt Formule 1 programmering verder uit

IMG_7046Ziggo Sport start dit Formule 1 seizoen met het programma F1 Fans Only. In dit nieuwe programma blikt Rob Kamphues terug op de kort daarvoor verreden race en kijkt vooruit naar de volgende Grand Prix. Daarnaast bevat het programma een samenvatting van de meest recente race maar ook statistieken, gekke filmpjes, reportages vanaf de circuits en interviews met fans. Passie voor de Formule 1 staat centraal en dat mag ook best gepaard gaan met ste
vige discussies.

F1 Fans Only wordt iedere dinsdag na een Formule 1-weekend van 20:30 uur tot 21:00 uur uitgezonden op Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14. Op Ziggo Sport Racing is de uitzending te zien van 23:00 uur tot 23:30 uur.

Eerder al maakt Ziggo Sport bekend dat komend Formule 1-seizoen alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen zijn via Ziggo Sport. Uiteraard maakt Ziggo Sport de races ook beschikbaar in het Ziggo Sport Totaal pakket, het voormalig Sport1, te ontvangen bij alle distributeurs in Nederland.

In de Ziggo Sport studio in Hilversum ontvangt presentator Rob Kamphues iedere Formule 1-race deskundigen en liefhebbers uit de autosportwereld zoals bijvoorbeeld Robert Doornbos en Tom Coronel met wie hij de race uitgebreid voor- en na beschouwt. In tegenstelling tot vorig seizoen is er nu ook voor de Formule 1-fans de mogelijkheid om de uitzending bij te wonen. Kaarten voor deze uitzendingen waren binnen 24 uur na bekendmaking uitverkocht!

Olav Mol zal het commentaar vanaf locatie blijven verzorgen tijdens de kwalificatie en de race en tekent samen met verslaggever Jack Plooij voor de voor- en nabeschouwing vanaf het circuit. Na afloop zal Max Verstappen voor de camera van Ziggo Sport zijn visie geven op de zojuist verreden race.

 

~ door pietboon op 17/03/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: