Ziggo lanceert de Sport Experience App voor Horizon

Met de Sport Experience App kunnen sportliefhebbers hun hart ophalen. Deze app zorgt ervoor dat je helemaal in de sport(wedstrijden) zit. Met de Sport Experience App heeft de klant ook toegang tot het laatste sportnieuws en video’s. En tenslotte een TV Gids met een overzicht van alle kanalen waarop sport wordt uitgezonden inclusief kanaal 14.

De app is beschikbaar voor mensen met een Horizon Mediabox en is speciaal ontwikkeld voor kanaal 14. Bij het inschakelen van kanaal 14 verschijnt na 1 minuut de melding van de app in beeld. Via de OK knop op de afstandsbediening wordt de app vanzelf opgestart.

Ziggo streeft er naar zijn klanten een steeds rijkere kijkervaring te bieden.

Peter Dörr, commercieel directeur van Ziggo:

“Onze klanten willen met onze diensten meer plezier beleven. Zij willen een totaal ervaring hebben binnen de omgeving die wij bieden. De Sport Experience App laat de sportliefhebber letterlijk in de wedstrijd kruipen en biedt de mogelijkheid om met de informatie/ statistieken zelf analyses te maken. Dat verhoogt het plezier van het kijken enorm. De eerste ‘verrijkte wedstrijd’ (= met statistieken) is een wedstrijd uit de Engelse Championship tussen Queens Park Rangers en Middlesbrough, die aanstaande vrijdag 1 april wordt uitgezonden om 20:40u op Ziggo Sport, uiteraard op kanaal 14,”

~ door pietboon op 29/03/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: