Internationaal voetbal tijdens zomer op FOX Sports

FOX Sports biedt het hele jaar door live topvoetbal. De zender heeft de exclusieve uitzendrechten verworven van de Copa America en International Champions Cup. Hiermee zijn deze zomer een groot aantal wereldsterren live te bewonderen op FOX Sports in meer dan 50 live topwedstrijden.

Copa America Centenario

Messi, Neymar, James Rodriguez, Guardado en Luis Suarez. Zomaar een paar wereldsterren die komende zomer live zijn te aanschouwen op FOX Sports tijdens de Copa America Centenario. Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van CONMEBOL – de Zuid Amerikaanse voetbalbond – is het dit jaar voor het eerst dat het toernooi buiten Zuid-Amerika plaatsvindt: in de Verenigde Staten.

3 – 26 Juni, Verenigde Staten | 32 wedstrijden

De Copa America is het Zuid-Amerikaanse equivalent van het Europees Kampioenschap voetbal. Aan het prestigieuze toernooi doen in totaal 16 landen mee, waaronder Brazilië, Argentinië, Colombia, USA, Mexico, Uruguay en Chili. Zij spelen eerst ieder drie wedstrijden in groepen van vier, waarna de beste twee landen per groep zich plaatsen voor de kwartfinales. De finale is op 26 juni in het MetLife Stadium in New Jersey.

International Champions Cup

FOX Sports doet live verslag van de International Champions Cup (ICC), het toernooi waarin Europese topclubs zich voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen. De ICC brengt een selectie van de beste clubs ter wereld samen in een toernooi van 25 wedstrijden, gespeeld over vier continenten: Europa, Amerika, China en Australië.

22 Juli – 13 Augustus | 25 wedstrijden

De ICC start 22 juli in Shanghai met het duel Manchester United – Borussia Dortmund. Deelnemende clubs zijn verder FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Atletico Madrid, Paris st Germain, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Inter Milan, AC Milan, Juventus, Tottenham Hotspur, Leicester City, Celtic en Melbourne Victory.

~ door pietboon op 30/03/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: