Terugkijkdienst Replay TV nu voor alle Ziggo abonnees

Alle Ziggo klanten kunnen vanaf vandaag met Replay TV gemakkelijk TV-programma’s tot 7 dagen terug kijken op hun smartphone, tablet, laptop of PC. Via Horizon Go bepaalt de klant zelf wanneer hij een programma bekijkt. Thuis blijven voor een programma is met Replay TV op Horizon Go niet meer nodig. Tot nu toe hadden alleen Ziggo klanten met een Horizon TV abonnement en Horizon Mediabox deze mogelijkheid.

Met Replay TV start je een programma direct vanaf het begin als het al begonnen is, of je kijkt programma’s van de afgelopen week makkelijk terug via Horizon Go. Je kunt een programma dat je gemist hebt eenvoudig opzoeken in de TV-gids op Horizon Go.

De voordelen die Replay TV biedt:

  • Gemakkelijk te bedienen, direct beschikbaar
  • Zonder extra kosten beschikbaar voor alle Ziggo klanten
  • Groot aantal zenders en programma’s in hoge beeldkwaliteit

Via Horizon Go zijn in totaal tot wel 100 zenders te zien, binnen- of buitenshuis, met een internetverbinding of via een mobiele 3G/4G verbinding. In deze gratis app en op de website horizon.tv is Replay TV dus nu voor alle klanten toegevoegd als mogelijkheid. De Horizon Go app is er zowel in iOS- als Android-versie.

~ door pietboon op 01/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: