IBF wereldtitel boksen live op RTL7


Het wordt mogelijk een titanenstrijd, de strijd om de IBF wereldtitel zwaargewicht. Zaterdagavond 9 april brengt RTL 7 het hoofdgevecht tussen Anthony Joshua en regerend wereldkampioen Charles Martin live vanuit de O2-Arena in Londen. De opwarming van de RTL 7 Fight Night wordt vanaf 22.30 uur verzorgd door de wereldtitelstrijd middengewicht tussen George Groves en David Brophy.

RTL 7 Fight Night: Zaterdag 9 april vanaf 22.30 uur


Charles Martin verdedigt voor de eerste keer zijn wereldtitel. In januari nam hij in Brooklyn de titel over van Oekraïner Vyacheslav Glazkov. In de O2-Arena wordt de Amerikaan uitgedaagd door de ongeslagen Engelsman Anthony Joshua. De 26-jarige zwaargewicht uit Watford besliste al zijn vijftien wedstrijden in de IBF middels knock-out. Ook het palmares van Martin liegt er niet om. Maar liefst 21 keer won hij middels knock-out.

De wedstrijden worden van commentaar voorzien door Robbert Reimering en Olympisch medaillewinnaar Arnold Vanderlyde.

~ door pietboon op 02/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: