Sky Radio mediapartner EK Atletiek

Sky Radio wordt mediapartner van de Europese Kampioenschappen Atletiek, die dit jaar voor het eerst in Nederland plaatsvinden. In de Sky Radio-studio tekenden algemeen directeur EK Atletiek Rien van Haperen en algemeen directeur Sky Radio Group Tijmen Bos het contract, in aanwezigheid van mascotte Adam.

In aanloop naar de EK zijn er op het non-stop muziekstation diverse acties waar luisteraars kans maken om aanwezig te zijn bij het sportevent. Daarnaast verzorgt Sky Radio de muziek in de Fanzone rondom het Olympisch Stadion. De EK Atletiek vindt plaats van 6 tot en met 10 juli in Amsterdam.

Ook krijgt Sky Radio een prominente rol bij de Brooks 10K Champions Run, een van de grote side-events van de EK. Op zondag 10 juli, de slotdag van het EK, treden hardlopers in de voetsporen van de topatleten op een uniek parcours van 10 kilometer door de Amsterdamse binnenstad. Sky Radio verzorgt deze slotdag de muziek bij de start en finish op het Museumplein. Door de samenwerking met de EK Atletiek bevestigt Sky Radio dat het dé hardloopzender van Nederland is.

Rien van Haperen, algemeen directeur EK Atletiek:

“We zijn blij met Sky Radio aan boord. Onze nieuwe mediapartner zal niet alleen in de aanloop op de zender aandacht besteden aan de EK, maar in Amsterdam ook prominent aanwezig zijn, onder meer in de Fanzone. Ook draagt Sky Radio met haar muziek bij aan de prachtige sfeer en beleving in en rondom het stadion.”

Tijmen Bos, algemeen directeur Sky Radio Group:

“Sky Radio is door diverse samenwerkingen met grote hardloopevents zoals de Marathon Rotterdam en Dam tot Damloop al jaren verbonden aan sport. Afgelopen jaar werd dan ook het aantal online radiostations uitgebreid met Running Hits, waar sporters genieten van up-tempo hits die speciaal zijn geselecteerd voor tijdens het hardlopen. We zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking met de EK Atletiek en kijken ernaar uit om de topatleten en fans te voorzien van de beste muziek tijdens de kampioenschappen.”

De Europese Kampioenschappen Atletiek zijn in 2016 (6-10 juli) het belangrijkste sportevenement in Nederland. Breedtesport en topsport gaan hand in hand op prachtige locaties als het Olympisch stadion en het Museumplein. Tijdens de EK worden met tal van activiteiten sport en sportief gedrag in de Nederlandse samenleving en een gezonde leefstijl gestimuleerd. Athletics like never before! Ga voor meer informatie naar amsterdam2016.org.

~ door pietboon op 04/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: