Martin Garrix: The Ride – exclusief op MTV

Martin Garrix, Nederlands meest succesvolle en jongste DJ van dit moment, maakte via Twitter bekend dat MTV de documentaire Martin Garrix: The Ride gaat uitzenden. In de docu is te zien hoe de 11-jarige, Amstelveense DJ Marty voor het eerst kennis maakt met de draaitafels, al op 14-jarige leeftijd zijn eerste deal met Spinnin’ Records tekent en hierna uitgroeit tot één van de allergrootste DJ’s ter wereld.

Martin Garrix: The Ride is zondag 17 april om 21.00 uur te zien op MTV.


Zijn verhaal is exclusief vastgelegd door MTV, dat hem maandenlang volgde tijdens zijn tours en naast Martin zelf ook sprak met de mensen in zijn leven, waaronder zijn ouders, zijn team, mentor Tiësto en superster Usher. De docu bevat daarnaast exclusieve backstage-beelden en home video’s uit Martin’s jeugd waarin te zien is hoe hij in zijn kamer werkt aan hits als “Animals”.

Om het succes samen met de 19-jarige DJ te vieren laat MTV de docu Martin Garrix: The Ride op maandag 11 april groots in première gaan in het Amsterdamse filmtheater Tuschinski. MTV geeft fans de kans om hierbij te zijn via een wedstrijd op http://www.mtv.nl/theride

MTV’s The Ride volgt de populairste artiesten van dit moment en geeft ze een podium om het verhaal over hun ‘ride’ naar succes te delen. Fans krijgen op deze manier uit eerste hand te horen op welke manier de levens van hun favoriete artiesten voorgoed veranderden.

~ door pietboon op 05/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: