TV Française: Acht Franse zenders bij Ziggo

Vanaf deze week is het mogelijk om 8 Franse zenders op tv te kijken via Horizon TV. De zenders France 2, France 3, France 4, France 5, France Ô, Arte, France 24, en TV5Monde worden via een app aangeboden: TV Française. In de toekomst wil Ziggo via Horizon TV meer apps met – buitenlandse – zenders aanbieden.

De Franse tv-zenders zijn via een app op tv te bekijken. De app staat gewoon klaar voor gebruik. Het enige wat de klant nodig heeft, is de Horizon Mediabox. Vervolgens bedient men de app met de afstandsbediening. Het is een app voor de televisie: dus kijken via de smartphone of tablet kan niet. Dit is een nieuwe manier van tv-kijken, daarom is het op dit moment nog een bèta-versie.

William Linders, director Content van Ziggo.

“Ziggo streeft er naar zijn klanten een steeds rijkere kijkervaring te bieden. Klanten hebben steeds meer de behoefte om naast het reguliere aanbod zelf te bepalen wat en wanneer ze kijken. Met het toevoegen van een reeks Franse zenders aan Horizon TV komen we tegemoet aan de wens van een specifieke doelgroep die graag TV zenders in hun eigen moedertaal willen zien. Op termijn kunnen we via deze innovatie meer (buitenlandse) kanalen aanbieden en onze klanten bedienen met specifieke wensen.”

~ door pietboon op 06/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: