Play van KPN biedt zenders in HD-kwaliteit

Play van KPN biedt vanaf deze week 14 livezenders in HD-kwaliteit. Daarmee zet de online tv-dienst de eerste stappen in het standaard aanbieden van content in HD.

De zenders die in HD te bewonderen zijn: NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, SBS 6, NET 5, Veronica, Discovery Channel, TLC en Comedy Central.

Als je een van deze zenders met een wifi-verbinding bekijkt, ervaar je altijd de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarmee komt KPN tegemoet aan een grote wens van de Play-gebruikers. Kijk je via 3G of 4G? Dan biedt Play de optimale SD-kwaliteit, zodat er geen dataverrassingen ontstaan. Daarnaast is er goed nieuws voor de liefhebbers van Game of Thrones: het zesde seizoen (vanaf 25 april) wordt On Demand in HD-kwaliteit aangeboden.

De resterende zenders en On Demand content zijn binnen afzienbare tijd ook in HD beschikbaar. Opnames blijven voorlopig nog beschikbaar in SD-kwaliteit. Play-kijkers kunnen straks per device kiezen voor SD of HD kwaliteit.

In Play worden 25 zenders online aangeboden. Met deze dienst speelt KPN in op de veranderende manier van tv-kijken. Steeds meer mensen kijken tv via tablet, smartphone of Chromecast. Play werkt met iedere internetverbinding, kost tijdelijk 11,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. Meer informatie vind je hier.

~ door pietboon op 13/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: