ATP toernooi Estoril live op Eurosport 2

Van 25 april tot 1 mei vechten de beste tennisspelers ter wereld voor 250 wereldklassementspunten in het Portugese Estoril. Eurosport zendt dit ATP toernooi rechtstreeks uit op Eurosport 2 én de Eurosport Player.

Estoril Open  is een ATP-tennistoernooi op gravel in Portugal. Het evenement vindt plaats in het sportcomplex van Clube de Ténis do Estoril in Cascais. Het toernooi werd in 2015 gecreëerd ter vervanging van de historische Portugal Open.

In aanloop naar Roland Garros zendt Eurosport meerdere tennistoernooien uit. Zo is in de week voor Roland Garros, van 15 tot en met 21 mei, zowel het ATP toernooi van Geneve als het WTA toernooi van Neurenberg te zien.

Na de twee weken van Roland Garros, die van 22 mei tot en met 5 juni ook op Eurosport te zien zal zijn, wordt het ATP toernooi van Stuttgart uitgezonden. De aftrap van de toernooien op de grasbanen. Ook het ATP toernooi van Nottingham, vanaf 18 juni, wordt door Eurosport uitgezonden.

Alleen in België heeft Eurosport ook de televisierechten voor Wimbledon. In Nederland zenden FOX Sport en FOX deze wedstrijden uit.

~ door pietboon op 18/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: