Prince tribute op DAB+ kanaal Radio 10

Radio 10 staat uitgebreid stil bij het overlijden van Prince, een van de grootste popiconen uit de geschiedenis. Zo is op één van de DAB+ zenders van Radio 10, Radio 10 Gold, vanaf donderdag 21 april 21.00 uur non-stop muziek van Prince te horen. Ook op Radio 10 is veel muziek van Prince te horen en op vrijdag 22 april zal de radiozender een Prince Top 10 uitzenden, samengesteld door de luisteraars van Radio 10.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: “Net als bij veel mensen stond ook bij iedereen van Radio 10 de tijd vanavond even stil toen we het nieuws hoorden over het overlijden van Prince. We vinden dat we als radiozender van de Grootste Hits Aller Tijden dit icoon moeten eren. Daarom draaien we vrijdag elk uur veel muziek van Prince en zenden we de Prince Top 10 uit.

Ook zullen we als eerbetoon op ons DAB+ radiostation Radio 10 Gold de komende dagen non-stop muziek van Prince draaien. Niet alleen al zijn grote hits als ‘Purple Rain’, ‘Kiss’ en ‘When Doves Cry’, maar ook parels als ‘Sometimes it snows in April’, ‘The Ladder’ en ‘The One’.”

‘Radio 10 A Tribute to Prince’ is te ontvangen via DAB+. De Prince Top 10 hoor je morgen, vrijdag 22 april, van 15.00 tot 16.00 uur op Radio 10.

~ door pietboon op 21/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: