RTL Z vanaf 26 april ook te zien bij Caiway

Vanaf 26 april wordt RTL Z toegevoegd aan het aanbod van Caiway. Vanaf die datum is RTL Z te zien op kanaal 69 in het gehele gebied van die aanbieder. Het kanaal wordt onderdeel van het digitale basispakket en zal in HD doorgegeven worden.

RTL Z is in spetember 2015 gelanceerd en was als eerste bij Ziggo, KPN Interactieve televisie en Vodafone beschikbaar via kanaal 12 en 11 respectievelijk. Vanaf december volgende de kleine aanbieders SKV in Veendam. Nu wordt het bereik van RTL Z uitgebreid met doorgifte bij aanbieder Caiway.

IMG_6814RTL Z is een nieuw business netwerk dat via TV, web, app en events overal en op elk moment van de dag bereikbaar is. Nieuws – ook breaking news – en beurs blijven hun belangrijke rol behouden. RTL Z biedt daarnaast ook ruimte aan verdieping, opinie en entertainment. Dit betekent meer aandacht voor thema’s als personal finance, business, innovatie en lifestyle. RTL Z is er voor iedereen die verder wil, ambitieuze mannen en vrouwen die het maximale uit zichzelf willen halen en ondernemend in het leven staan.

~ door pietboon op 21/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: