Zondag 8 mei live op FOX en FOX Sports: UFC Fight Night Rotterdam

FOX doet zondag 8 mei rechtstreeks verslag van UFC FIGHT NIGHT in Rotterdam, het eerste UFC-evenement ooit in Nederland. Live vanuit Ahoy ontvangt presentator Neal Petersen vanaf 19.00 uur onder anderen Waldemar Torenstra, Rico Verhoeven, Roemer Trompert, Bob Schreiber en Edith Bosch. Samen blikken zij vooruit op het komende MMA-spektakel van de avond. Sverre Denis doet verslag van de laatste ontwikkelingen achter de schermen van de arena. Commentaar tijdens de wedstrijden op FOX is van Sander Schrik en Martijn de Jong. De originele Amerikaanse uitzending is tevens rechtstreeks te zien op FOX Sports 2.

Zondag 8 mei komt de UFC voor het eerst naar Nederland. In een uitverkocht Ahoy in Rotterdam – de kaarten waren binnen drie uur uitverkocht – komen onder anderen de Nederlanders Alistair Overeem, Stefan Struve en Germaine de Randamie in actie voor eigen publiek. Presentator Neal Petersen ontvangt in de FOX-studio onder anderen Waldemar Torenstra, Rico Verhoeven, Roemer Trompert, Bob Schreiber en Edith Bosch. Sverre Denis bevindt zich achter de schermen en in de zaal rondom de Octagon voor updates en reportages.

FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

Alistair Overeem komt sinds zes jaar uit in de UFC waar hij veertig overwinningen en veertien verliezen op zijn naam heeft staan. In Ahoy neemt hij het op tegen zijn teamgenoot Andrei Arlovski. Stefan ‘Skyscraper’ Struve komt uit tegen de Braziliaan Antonio Silva en Germaine de Randamie moet zien af te rekenen met Anna Elmose. Het volledige wedstrijdschema is hier te zien. FOX en FOX Sports zenden vanaf 20.00 uur alle wedstrijden van de ‘main card’ live uit.

UFC FIGHT NIGHT in Rotterdam is ook live te zien op FOX Sports 2. Vanaf 19.00 uur is hier de originele Amerikaanse uitzending te zien, inclusief het wedstrijdcommentaar.

Vanaf maandag 2 mei telt FOX af naar de start van UFC FIGHT NIGHT in Rotterdam. Iedere dag om 20.50 uur brengen Neal Petersen en Sverre Denis in UFC Countdown het laatste nieuws en reportages. Hoe leven de Nederlandse vechters toe naar het eerste UFC-evenement in eigen land, wie zijn de Octagon Girls, interviews met de organisatoren achter de UFC en een dagboek van Bob Schreiber, trainer van Stefan Struve.

UFC is de organisatie achter het ultieme en grootste vechtsportspektakel ter wereld. Alleen de beste atleten komen in aanmerking om de Octagon te betreden; de achthoekige arena waarin bepaald wordt wie zich staande kan houden in mixed martial arts (MMA). Het deelnemersveld in de UFC kent hybride topatleten die tal van vaardigheden combineren uit vechtsporten zoals karate, jiu-jitsu, boksen, kickboksen, worstelen en andere disciplines. De populariteit van UFC ontwikkelt zich in hoog tempo en momenteel is de sport wereldwijd te zien in 129 landen en ruim 800 miljoen huishoudens in 28 talen.

~ door pietboon op 21/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: