Amy Schumer terug op Comedy Central met nieuw seizoen Inside Amy Schumer

She’s hot, she’s funny, she’s ours! Amy Schumer is vanaf zondag 1 mei terug op Comedy Central Vlaanderen! Geniet iedere zondag om 22.30 uur van gloednieuwe afleveringen van Inside Amy Schumer. In dit vierde seizoen ontmoet Schumer een bad boy, bevalt ze op een high tea party en wordt ze verkozen tot president van de Verenigde Staten.

Het nieuwe seizoen van Inside Amy Schumer is vanaf zondag 1 mei iedere week om 22.30 uur te zien op Comedy Central.


Ze laat er geen gras over groeien. Of het nu gaat over seks, gender, politiek tot menselijk gedrag, geen onderwerp is taboe in haar nieuwe sketches, stand-up comedy en interviews. En de eerste avond is dubbel genieten, want het nieuwe seizoen start met een dubbele aflevering.

Inside Amy Schumer was Inside Amy Schumer niet, als het niet vol zat met (Amerikaanse) sterren. Onder andere Jake Gyllenhaal, Julianne Moore, Liam Neeson, Maggie Gyllenhaal, Laura Linney, Lenah Dunham, Selena Gomez, Jennifer Hudson, Lin-Manuel Miranda, Josh Charles, Sam Rockwell, Steve Buscemi, Harvey Keitel en Patton Oswalt spelen een gastrol in de comedyshow.

Amy Schumer heeft in het verleden al bewezen dat zij aan de top staat in de entertainment industrie als een stand-up comedian, actrice, schrijfster, producer en regisseur. Met Inside Amy Schumer won ze diverse prijzen waaronder die voor ‘Best Comedy/Variety Sketch’ tijdens de Writers Guild Awards 2016, een Emmy voor ‘Outstanding Sketch Variety Series’ en voor ‘Outstanding Original Music and Lyrics’ voor het nummer ‘Girl You Don’t Need Makeup’. Door de Television Critics Association werd ze in 2015 bekroond met een ‘Individual Achievement in Comedy’ en ‘Outstanding Achievement in Comedy’. Ook werd Schumer in 2015 uitgeroepen tot ‘Best Actress in a Comedy Series’ bij de Critics’ Choice Television Awards. In 2014 won Inside Amy Schumer de prestigieuze Peabody Award.

~ door pietboon op 27/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: